Nemrég megtekintett szállások

Szálláskeresés

Piana 2**, Pec pod Sněžkou

Egyszerű helyfoglalás itt: Piana és más szállodákban, panziókban, apartmanokban, hosztelekben itt: Pec pod Sněžkou foglalási díj nélkül.

Helyfoglalási rendszerünkön keresztül egyszerűen foglalhat szobát vagy szállást itt: Piana (Vendégházak), szállás Pec pod Sněžkou, de bárhol a világon.

Figyeljen #a Fizetési és lemondási feltételekre itt:# Piana. Minden foglalt szobának itt: Piana lehetnek mások a feltételei.

Az érkezési és távozási dátum beállítása után csak a szabad szobákat, vagy lakóegységek látja az adott szálláshelyen. A szobák elnevezése alapján látja (Foglalási lehetőségek), hogy ezen a helyen: Piana milyen szobáról van szó.

Az ár az egész szállásegységre vonatkozik (pl. szoba, villa vagy többszobás apartman)az egész tervezett tartózkodás idejére és személyekre. Foglalja le szállását itt: Piana mindig időben, hogy esetleg más ne foglalhassa le előbb a szobát.

6.9

Piana 2** (Vendégházak), Pec pod Sněžkou

Velká Úpa č.11, Pec pod Sněžkou, Csehország (Szálláshely a térképen)

Piana
Piana 1Piana 2Piana 3Piana 4Piana 5Piana 6Piana 7Piana 8Piana 9Piana 10Piana 11Piana 12Piana 13Piana 14Piana 15Piana 16Piana 17Piana 18Piana 19Piana 20Piana 21Piana 22Piana 23Piana 24Piana 25Piana 26Piana 27Piana 28Piana 29Piana 30Piana 31Piana 32Piana 33Piana 34Piana 35Piana 36Piana 37Piana 38Piana 39Piana 40Piana 41Piana 42

Surrounded by mountains and a forest, guest house Piana is set in Pec pod Sněžkou in Krkonoše, 2 km from Velká Úpa Ski Areal. A chair lift to Sněžka, the highest Czech mountain, is within 2.5 km. A ski bus stop is 50 metres away.

Piana offers a communal room with a fireplace and a TV. A garden with barbecue facilities, a sand pit, and an outside swimming pool can be used during the summer season. Free WiFi is available in all areas.

A restaurant can be found within 200 metres and a grocery store within 1 km. Breakfast can be provided on request. A train station is 8 km away. Free private parking is possible on site. A bus stop is 50 metres away.

Foglalható szobák, árak megtekintéséhez adja meg az érkezés-távozás dátumát.

A szálloda berendezése (Piana)

Általános

wifi a szállás egész területén

Szabadidős lehetőségek

síbérlet kapható, síelési lehetőség, síelve közelíthető meg

Étkezés

grillezési lehetőség

Medence és wellness

szabadtéri medence (szezonális nyitva tartás), medence

Recepció

poggyászmegőrzés

Közös helyiségek

kert

Szórakozás és szolgáltatások családoknak

játszótér

Egyéb

kijelölt dohányzóhely, nemdohányzó szobák, családi szobák

Általános feltételek (Piana)

Érkezés (órától): 13:00

Távozás (óráig): 10:00

Bankkártya elfogadás a szálláshelyen

No creditcards accepted, only cash

További információ: az elfogadott bankkártyák típusának megismeréséhez adja meg az utazás dátumát.