Nemrég megtekintett szállások

Szálláskeresés

PEC 313, Pec pod Sněžkou

Egyszerű helyfoglalás itt: PEC 313 és más szállodákban, panziókban, apartmanokban, hosztelekben itt: Pec pod Sněžkou foglalási díj nélkül.

Helyfoglalási rendszerünkön keresztül egyszerűen foglalhat szobát vagy szállást itt: PEC 313 (Apartmanok), szállás Pec pod Sněžkou, de bárhol a világon.

Figyeljen #a Fizetési és lemondási feltételekre itt:# PEC 313. Minden foglalt szobának itt: PEC 313 lehetnek mások a feltételei.

Az érkezési és távozási dátum beállítása után csak a szabad szobákat, vagy lakóegységek látja az adott szálláshelyen. A szobák elnevezése alapján látja (Foglalási lehetőségek), hogy ezen a helyen: PEC 313 milyen szobáról van szó.

Az ár az egész szállásegységre vonatkozik (pl. szoba, villa vagy többszobás apartman)az egész tervezett tartózkodás idejére és személyekre. Foglalja le szállását itt: PEC 313 mindig időben, hogy esetleg más ne foglalhassa le előbb a szobát.

10

PEC 313 (Apartmanok), Pec pod Sněžkou

Pec pod Snezkou 313, Pec pod Sněžkou, Csehország (Szálláshely a térképen)

PEC 313
PEC 313 1PEC 313 2PEC 313 3PEC 313 4PEC 313 5PEC 313 6PEC 313 7PEC 313 8PEC 313 9PEC 313 10PEC 313 11

Located in Pec pod Sněžkou in the Hradec Kralove region, with Ski Slope Javor nearby, PEC 313 offers accommodation with free WiFi and free private parking.

The accommodation comes with a flat-screen TV and a private bathroom with bath or shower while the kitchenette features a dishwasher, a microwave and a fridge. A terrace with mountain views is offered in every unit.

The apartment offers a terrace.

Bramberk is 1.8 km from PEC 313, while Ski Slope Zahrádky is 1.9 km from the property. The nearest airport is Pardubice Airport, 76 km from the accommodation.

Foglalható szobák, árak megtekintéséhez adja meg az érkezés-távozás dátumát.

A szálloda berendezése (PEC 313)

Általános

wifi a szállás egész területén

Közlekedés

parkológarázs

Közös helyiségek

terasz

Egyéb

nemdohányzó szobák, családi szobák, fűtés, összes közös- és magánhelyiség nemdohányzó

Általános feltételek (PEC 313)

Érkezés (órától): 15:00

Távozás (óráig): 10:30

Bankkártya elfogadás a szálláshelyen

No creditcards accepted, only cash

További információ: az elfogadott bankkártyák típusának megismeréséhez adja meg az utazás dátumát.

Fontos információk (PEC 313)

Érkezése várható idejéről előre tájékoztassa a PEC 313 illetékeseit. Ezt foglaláskor a Megjegyzések és különleges kérések" mezőbe írhatja, vagy közvetlenül a szálláshoz is fordulhat a visszaigazoláson olvasható elérhetőségek egyikén. Ha előrefizetésnél számlát szeretne kérni, kérjük, írja meg nekünk a Kérdezzen résznél, és adja meg a számlához szükséges adatokat is. Ha korábban szeretne kijelentkezni, akkor is ki kell fizetnie a tartózkodás teljes árát. A szállás lakóövezetben fekszik, a vendégeket kérjük, hogy tartózkodjanak a hangoskodástól.