Nemrég megtekintett szállások

Szálláskeresés

Berger Pec Privat, Pec pod Sněžkou

Egyszerű helyfoglalás itt: Berger Pec Privat és más szállodákban, panziókban, apartmanokban, hosztelekben itt: Pec pod Sněžkou foglalási díj nélkül.

Helyfoglalási rendszerünkön keresztül egyszerűen foglalhat szobát vagy szállást itt: Berger Pec Privat (Apartmanok), szállás Pec pod Sněžkou, de bárhol a világon.

Figyeljen #a Fizetési és lemondási feltételekre itt:# Berger Pec Privat. Minden foglalt szobának itt: Berger Pec Privat lehetnek mások a feltételei.

Az érkezési és távozási dátum beállítása után csak a szabad szobákat, vagy lakóegységek látja az adott szálláshelyen. A szobák elnevezése alapján látja (Foglalási lehetőségek), hogy ezen a helyen: Berger Pec Privat milyen szobáról van szó.

Az ár az egész szállásegységre vonatkozik (pl. szoba, villa vagy többszobás apartman)az egész tervezett tartózkodás idejére és személyekre. Foglalja le szállását itt: Berger Pec Privat mindig időben, hogy esetleg más ne foglalhassa le előbb a szobát.

9.9

Berger Pec Privat (Apartmanok), Pec pod Sněžkou

Pec pod Sněžkou 339, Pec pod Sněžkou, Csehország (Szálláshely a térképen)

Berger Pec Privat
Berger Pec Privat 1Berger Pec Privat 2Berger Pec Privat 3Berger Pec Privat 4Berger Pec Privat 5Berger Pec Privat 6Berger Pec Privat 7Berger Pec Privat 8Berger Pec Privat 9Berger Pec Privat 10Berger Pec Privat 11Berger Pec Privat 12Berger Pec Privat 13Berger Pec Privat 14Berger Pec Privat 15Berger Pec Privat 16Berger Pec Privat 17Berger Pec Privat 18Berger Pec Privat 19Berger Pec Privat 20Berger Pec Privat 21Berger Pec Privat 22Berger Pec Privat 23Berger Pec Privat 24Berger Pec Privat 25Berger Pec Privat 26Berger Pec Privat 27

Berger Pec Privat offers 2 well-equipped studios and it is peacefully located in Pec pod Sněžkou, 900 metres from the Ski Slope Javor. Free WiFi access is available in each unit.

There is a kitchenette with a microwave and a refrigerator in each unit. Both studios come with a private bathroom with a shower.

Berger Pec Privat also offers a garden and a terrace. An array of activities can be enjoyed on site or in the surroundings, including skiing, cycling and hiking. The Snezka Mountain can be reach within 4.5 km. Free private parking is possible on site.

Foglalható szobák, árak megtekintéséhez adja meg az érkezés-távozás dátumát.

A szálloda berendezése (Berger Pec Privat)

Általános

wifi a szállás egész területén

Szabadidős lehetőségek

síelési lehetőség, biliárd, túrázás, kerékpározás, bowling, sítároló, síelve közelíthető meg

Étkezés

reggeli kínálat

Recepció

poggyászmegőrzés

Közös helyiségek

kert, terasz, kerti bútorok, piknikezőhely

Szórakozás és szolgáltatások családoknak

játszótér

Egyéb

nemdohányzó szobák, családi szobák, fűtés, összes közös- és magánhelyiség nemdohányzó, bejutás kulccsal, füstjelzők

Általános feltételek (Berger Pec Privat)

Érkezés (órától): 16:00

Távozás (óráig): 10:00

Bankkártya elfogadás a szálláshelyen

No creditcards accepted, only cash

További információ: az elfogadott bankkártyák típusának megismeréséhez adja meg az utazás dátumát.

Fontos információk (Berger Pec Privat)

Érkezése várható idejéről előre tájékoztassa a Berger Pec Privat illetékeseit. Ezt foglaláskor a „Megjegyzések és különleges kérések” mezőbe írhatja, vagy közvetlenül a szálláshoz is fordulhat a visszaigazoláson olvasható elérhetőségek egyikén. Még érkezés előtt egy bizonyos összeget át kell utalnia a szálláshelynek. A szálláshely a foglalást követően kapcsolatba lép Önnel, és tájékoztatja az átutalás részleteiről. A szálláson nem tarthatók legény- vagy leánybúcsúk.