Nemrég megtekintett szállások

Szálláskeresés

Apartmany Alectis 4****, Pec pod Sněžkou

Egyszerű helyfoglalás itt: Apartmany Alectis és más szállodákban, panziókban, apartmanokban, hosztelekben itt: Pec pod Sněžkou foglalási díj nélkül.

Helyfoglalási rendszerünkön keresztül egyszerűen foglalhat szobát vagy szállást itt: Apartmany Alectis (Apartmanok), szállás Pec pod Sněžkou, de bárhol a világon.

Figyeljen #a Fizetési és lemondási feltételekre itt:# Apartmany Alectis. Minden foglalt szobának itt: Apartmany Alectis lehetnek mások a feltételei.

Az érkezési és távozási dátum beállítása után csak a szabad szobákat, vagy lakóegységek látja az adott szálláshelyen. A szobák elnevezése alapján látja (Foglalási lehetőségek), hogy ezen a helyen: Apartmany Alectis milyen szobáról van szó.

Az ár az egész szállásegységre vonatkozik (pl. szoba, villa vagy többszobás apartman)az egész tervezett tartózkodás idejére és személyekre. Foglalja le szállását itt: Apartmany Alectis mindig időben, hogy esetleg más ne foglalhassa le előbb a szobát.

8.1

Apartmany Alectis 4**** (Apartmanok), Pec pod Sněžkou

Pec pod Sněžkou 335, Pec pod Sněžkou, Csehország (Szálláshely a térképen)

Apartmany Alectis
Apartmany Alectis 1Apartmany Alectis 2Apartmany Alectis 3Apartmany Alectis 4Apartmany Alectis 5Apartmany Alectis 6Apartmany Alectis 7Apartmany Alectis 8Apartmany Alectis 9Apartmany Alectis 10Apartmany Alectis 11Apartmany Alectis 12Apartmany Alectis 13Apartmany Alectis 14

Located in the Krkonose National Park, in Pec pod Sněžkou, Apartmany Alectis are just 60 metres from the ski slopes. Free Wi-Fi is provided in the entire building and free private parking is possible on site.

The apartments include a private bathroom, a fully equipped kitchen and a seating area with a TV.

Restaurants and shops can be reached in a 10-minutes walk. Ski bus stop is 30 metres from the property.

Foglalható szobák, árak megtekintéséhez adja meg az érkezés-távozás dátumát.

A szálloda berendezése (Apartmany Alectis)

Általános

wifi a szállás egész területén

Szabadidős lehetőségek

síelési lehetőség, túrázás, kerékpározás

Egyéb

nemdohányzó szobák, családi szobák, fűtés, összes közös- és magánhelyiség nemdohányzó

Általános feltételek (Apartmany Alectis)

Érkezés (órától): 16:00

Távozás (óráig): 10:00

Bankkártya elfogadás a szálláshelyen

No creditcards accepted, only cash

További információ: az elfogadott bankkártyák típusának megismeréséhez adja meg az utazás dátumát.

Fontos információk (Apartmany Alectis)

Érkezése várható idejéről előre tájékoztassa a Apartmany Alectis illetékeseit. Ezt foglaláskor a „Megjegyzések és különleges kérések” mezőbe írhatja, vagy közvetlenül a szálláshoz is fordulhat a visszaigazoláson olvasható elérhetőségek egyikén.